Italia. Trei români au jefuit o bătrână de 61 de ani. Focuri de armă pentru prinderea lor

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Trei români au jefuit o bătrână de 61 de ani, după ce au intrat cu forța în casa femeii înarmați și purtând măști de ski. Italianca a sunat îngrozită la poliție și le-a descris oamenilor legii în detaliu ce i s-a întâmplat.

Bătrâna trăiește singură într-o casă din localitatea Oppeano, provincia Verona. La un moment dat, trei bărbați înarmați și purtând măști de ski au dat buzna peste ea în casă și au pus-o la pământ. După ce au scotocit toată casa în căutarea de bani și alte obiecte de valoare, cei trei români au fugit. Imediat ce s-a dezmeticit, femeia a apelat îngrozită 112.

Citește și: Italia: O româncă și-a obligat fetița de 13 ani să se prostitueze. REVOLTĂTOR

Cu ajutorul descrierii exacte a hainelor purtate de infractori, agenții i-au identificat la scurt timp în trafic. Potrivit anchetatorilor, cei trei au fugit cu un autovehicul Volkswagen Golf, furat. Aceștia au fost blocați într-o parcare, doi dintre ei reușind să fugă pe jos.

Unul dintre români, prins în capcană, a tras un foc de armă în direcția carabinierilor. Aceștia au răspuns cu focuri de avertisment, românul fiind prins. Ulterior, agenții au constatat că arma nu era una reală, ci de airsoft.

Citește și: Italia. Operațiunea "Aeroportul". 5 români au furat tone de combustibil pentru avioane

Tânărul de 24 de ani a fost arestat, iar căutările continuă pentru reținerea complicilor săi și recuperarea bunurilor furate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel