Italia. Trei românce, prinse cu mai multe haine pe care nu le-au plătit. Încercau să se facă nevăzute, dar au avut ghinion

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Trei romance, prinse cu mai multe haine pe care nu le-au plătit
Italia. Trei romance, prinse cu mai multe haine pe care nu le-au plătit

În weekend, Carabinieri din Compagnia di Taurianova au desfășurat mai multe acțiuni de control, pentru a preveni și a suprima infracțiunile, în special jafurile. Astfel, în cadrul unui control au fost surprinse trei femei de origine română, care au reușit să îndepărteze eticheta antifurt de pe treizeci de articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin. 

Carabinierii Stației Taurianova și agenții Postului de Poliție din Polistena au arestat trei femei de naționalitate română, de 38, 21 și, respectiv 34 de ani, prinse în flagrant. Cele trei au încercat să iasă dintr-un centru comercial cu 30 de articole de îmbrăcăminte, de pe care au reușit să îndepărteze eticheta antifurt. Cele trei femei, rezidente în Reggio Calabria, sunt cunoscute de oamenii legii, ele fiind acuzate de furt și cu alte ocazii. 

Militarii au intervenit în interiorul unui cunoscut centru comercial, după ce au observat o discuție aprinsă care avea loc între trei femei și niște vânzători. După ce au intervenit, militarii au stabilit că cele trei românce au sustras, din magazin, aproximativ treizeci de articole de îmbrăcăminte, deteriorând dispozitivul antifurt.

În urma percheziției mașinii celor trei femei, anchetatorii au găsit peste o sută de produse cosmetice și de igienă, care au fost identificate ca furate anterior de cele trei de la o altă unitate comercială din San Ferdinando, scrie zoom24.it. Cele trei românce sunt acum acuzate de furt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel