Italia. „Trebuie să-mi dai banii”. Un tânăr român și-a agresat și amenințat tatăl pentru a-i lua economiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Un tânăr român, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce și-a amenințat tatăl cu o drujbă pentru a-i lua banii, în Napoli, Italia.

Românul a ascuns un ferăstrău cu lanț în grădina tatălui său, și, după toate insistențele de a-i da bani, a scos drujba pentru a-și amenința victima și pentru a o convinge mai ușor să-i dea banii pe care i-a cerut. Dar a ieșit prost. Polițiștii l-au arestat. Între timp, judecătorul i-a dat o măsură asigurătorie atenuată, respectiv interdicția de a se apropia la mai puțin de 500 de metri de locurile frecventate de tatăl său și, totodată, i s-a sesizat interdicția de a rămâne la Imola, provincia Bologna, regiunea Emilia-Romagna din Italia.

 

Tânărul a intrat pe poarta blocului țipând la adresa tatălui său

 

Un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, rezident oficial în Napoli, dar în realitate fără adăpost şi domiciliat cine ştie unde în Imola, are probleme. Operațiunea polițiștilor a avut loc zilele trecute într-o zonă de locuințe publice.

Tânărul a intrat pe poarta blocului țipând la adresa tatălui său, un român de 47 de ani din Imola, spunându-i să-i dea banii. Vecinii au sunat la poliție. După ce polițiștii au ajuns, tânărul român a fost foarte cooperant, plecând fără să facă vreo dramă.

Bărbatul de 47 de ani se simte însă rău. Acuză dureri toracice, iar apoi este urcat în ambulanță și în acest moment tânărul reapare și lovește cu pumnul în mașina de salvare. Totul pare să se încheie acolo, cu ambulanța care pleacă, dar când bărbatul de 47 de ani este la spital pentru analize, un vecin îl sună la telefon pentru a-l avertiza: „Uite, tânărul acela a intrat în casa ta”. Apare o nouă alarmă la Poliție. Sosesc agenții și găsesc oblonul spart, geamul spart și pe tânăr în apartament, în cautare de ceva. Băiatul este arestat și dus la secția de poliție.

 

Poliția a fost chemată de multe ori în acel apartament


Poliția a fost chemată de multe ori pentru alarme în acel apartament. Românul de 47 de ani le explicase deja agenților că tânărul venea aproape regulat să ceară bani și dacă cererile nu i-au fost acceptate, a devenit violent. Cu o zi înainte de arest, poliția a fost chemată chiar acolo, pentru o alarmă asemănătoare, și căutând prin grădina din jur au găsit ferăstrăul cu lanț, constatând că a fost lăsat de băiat.

Bărbatul de 47 de ani a explicat apoi polițiștilor că băiatul este fiul său, rezultat al unei relații din tinerețe cu o femeie care a murit prematur. Descoperirea ferăstrăului cu lanț i-a determinat pe anchetatori să-l denunte pe tânăr și pentru tentativă de estorcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel