Italia. Tineri, REFUZAȚI să intre în club: „Este pentru italieni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un grup de cinci tineri din Lugo – Ravenna a fost refuzat să intre la una din discotecile din zonă, pe motiv că nu este italian. „La festa è per gli italiani” (Petrecerea este pentru italieni) i-a spus unul dintre angajații responsabili cu siguranța ai localului.

„Eu, amicul meu Sergiu, prietena mea, o altă fată și un alt băiat am decis să mergem la discoteca din Lugo. Am cumpărat biletele de intrare, în care erau incluse și băuturile și ne-am pregătit să intrăm. Nu băuse nimeni absolut nimic, cu atât mai mult Sergiu, care conducea mașina cu care venisem.

Unul dintre agenții de pază de la intrarea l-a întrebat pe Sergiu de unde este. Lui a spus că e din Ucraina. Atunci, agentul i-a spus că nu poate intra. "Nu, tu aștepți afară". Amicul meu l-a întrebat: "Tu nu mă lași să intru pentru că sunt din Ucraina?", iar agentul i-a răspuns: "Petrecerea este pentru italieni"”, a declarat Alexandru, un tânăr român din Italia, potrivit gazetaromaneasca.com.

Citește și Italia. COȘMAR pentru polițiști. ATACAȚI de INTERLOPI când voiau să aresteze doi ROMÂNI (VIDEO)

Imediat a venit răspunsul lui Mattia Malpassi, unul dintre managerii localului, pe pagina Facebook: „Selecția aplicată la intrarea în incintă este destinată exclusiv menținerii siguranței clienților noștri. Băieții care sunt agitați, cei care sosesc încărcați de alcool, cei care au provocat bătăi de cap sau daune în trecut și toți scandalagii nu sunt lăsați intre”.

Pe pagina de Facebook a localului, mai mulți tineri au denunțat faptul că nu este singurul caz în care străinii nu sunt primiți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel