Italia. Tânăra de 18 ani dată dispărută a fost ucisă la comanda părinților

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Poveste de groază în Italia. O tânără de doar 18 ani ar fi fost ucisă la ordinul părinților săi, pentru că fata refuza să ia parte la o căsătorie aranjată de aceștia. 

"Treaba a fost făcută foarte bine". Acestea sunt cuvintele scrise unchiul lui Saman Abbas, fata de 18 ani dispărută de peste o lună în Novellara. provincia Reggio Emilia. Mesajul ar fi fost fi scris într-un chat cu o persoană foarte apropiată acestuia, vorbind despre fată și despre dispariția ei. Scurgerea acestei informații a fost publicată de  ziarul local, Gazzetta di Reggio . Potrivit procurorului, unchiul a fost cel care a ucis-o fizic pe tânără, la ordinul părinților, în noaptea dintre 30 aprilie și 1 mai. Potrivit ziarului, Saman, în aceeași noapte, și-a auzit mama vorbind cu cineva despre uciderea ei. Ipoteza care câștigă teren este că fata a fost ucisă pentru că refuza să ia parte la căsătoria aranjată de părinții ei. 

Vezi  și: Italia. Tânără de 18 ani, ucisă de unchi și veri: „Este singura soluție”. Cei trei bărbați, surprinși când îi săpau mormântul

Fata i-ar fi trimis un mesaj vocal iubitului ei, în care spune că a auzit de la mama sa că aceasta ar fi singura „soluție” pentru a pedepsi o fată care vrea să se opună căsătoriei discutată cu mult timp înainte în Pakistan. Potrivit Gazzetta di Reggio, fata era convinsă că vorbesc despre ea. 

„Am auzit-o cu urechile mele, jur că vorbesc despre mine ...”. Iubitul lui Saman le-a explicat anchetatorilor cum se temea fata pentru viața ei. Și chiar i-ar fi spus: „Dacă  nu răspund mai mult de de 48 de ore, anunță poliția!"

Vinovați pentru crimă

Crima a fost comisă de doi veri și un unchi, la comanda părinților lui Saman. Anchetatorii au început ancheta pornind de la un videoclip în care fata este văzută ieșind din casă, după care nu se mai întoarce niciodată. Aceasta ar fi ultima dată când Saman a fost văzută în viață. În plus, există un alt videoclip, din 29 aprilie, care îi înfățișează pe doi veri și pe unchiul lor îndreptându-se spre câmpurile din spatele casei cu lopeți și o rangă.

Saman, în noiembrie anul trecut, s-a opus căsătoriei aranjate pe care familia o planifica pentru ea în Pakistan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel