Italia. Tânără de 18 ani, ucisă de unchi și veri: „Este singura soluție”. Cei trei bărbați, surprinși când îi săpau mormântul

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Dialog halucinant între unchi și mama fetei: „O treabă făcută bine“ / „Este singura soluție“. Astfel, cu aceste cuvinte terifiante, unchiul definește ce s-a întâmplat cu fata dispărută în Novellara în urmă cu o lună. Bărbatul, danezul Hasnain, în vârstă de 33 de ani, este cel care - potrivit procuraturii Reggio Emilia - ar fi ucis-o pe tânără, la solicitarea părinților ei.

Saman Abbas o tânără din Italia, în vârstă de 18 ani, de origine pakistaneză, a fost dispărută în urmă cu o lună. Fata ar fi fost ucisă chiar la comanda părinților ei, iar călău ar fi fost chiar unchiul fetei.

În urmă cu un an, fata s-a opus unei căsătorii aranjate de părinți și de atunci au apărut tensiuni uriașe în familie, iar părinții au considerat că trebuie pedepsită, relatează Corriere della Sera.

Tânăra i-a spus bărbatului cu care avea o relație că părinții voiau să o pedepsească pentru refuzul ei, iar în ziua dispariției i-a trimis un mesaj vocal în care i-a spus că a auzit-o pe mama ei vorbind la telefon cu cineva despre uciderea ei. „Am auzit-o cu urechile, jur că vorbesc despre mine ...”, i-ar fi scris tânăra. Așa a început ancheta într-un caz în care până acum au fost adunate probe șocante.

Citește mai multe aici: Italia. Tânăra de 18 ani dată dispărută a fost ucisă la comanda părinților

Tânără de 18 ani, ucisă de unchi și veri

 

Când a auzit ipoteza strangulării, tatăl fetei aproape că a leșinat și a izbucnit în lacrimi. Între timp, cadrele unei înregistrări video înfiorătoare, filmate de o cameră de supraveghere din apropierea casei lui Saman, pe 29 aprilie anul trecut (adică cu o zi înainte de crimă), arată pe unchiul fetei împreună cu doi verișori  se deplasează cu pași repezi și țin în mână lopeți.

Pentru carabinieri, care au difuzat imaginile, acestea ar fi dovada cheie că cei trei se îndreptau spre săparea gropii în care ar fi aruncat apoi cadavrul fetei. Un act premeditat, așadar, după cum o dovedește faptul că, cu trei zile înainte, pe 26 aprilie, părinții lui Saman au primit bilete de avion pentru a se întoarce în Pakistan (cumpărate de unchiul ei).

Fratele lui Saman are însă o altă variantă a uciderii surorii sale. Se pare că prăinții fetei s-ar fi temut foarte tare de unchiul Hasnain, care s-a angajat în a rezolva problemele de comportament ale fetei, "încăpățânată și curajoasă". Când bărbatul se întoarce acasă, îi mărturisește nepotului său de 16 ani că i-a ucis sora, dar nu-i spune unde a ascuns cadavrul.

Băiatul își dă seama, însă, că unchiul său a ucis-o pe Saman prin sufocare, deoarece nu avea alte arme la el.  Unchiul refuza să spună unde este îngropată fata, și îl amenință pe băiat că nu trebuie să le spună carabinierilor, altfel îl vor ucide și pe el. Cercetările în cazul fetei continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel