Italia. Tânără amenințată de un român să scoată bani de la bancomat: Bărbatul a mers cu banii direct la păcănele

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Român oprit de carabinieri după o adevărată vânătoare de oameni și denunțat pentru infracțiunea de șantaj și vătămare corporală. Bărbatul a jefuit o tânără din Rieti și cu banii furați a mers direct la o sală de jocuri de noroc.

Faptele datează din anul 2018, când B.D.V., un cetățean român în vârstă de 30 de ani, a fost reclamat pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și vătămare corporală asupra unei tinere din Rieti, căreia a încercat să-i sustragă bani după ce a obligat-o să îi retragă de la un bancomat din oraș pentru a merge să joace la aparate.

Pe parcursul diferitelor grade de judecată, bărbatul a fost întotdeauna considerat responsabil pentru crimele de care a fost acuzat. Sentința, devenită definitivă, a determinat Biroul de executare al Tribunalului din Rieti să emită o măsură de executare a pedepsei cu închisoarea.

Prin urmare, ofițerii Postului de carabinieri din Rieti l-au depistat pe bărbat în centrul istoric al capitalei și l-au dus la sediul Postului de carabinieri din Rieti. După îndeplinirea formalităților, acesta a fost dus la închisoarea din Civitavecchia, unde va executa o pedeapsă de 1 an și 10 luni, informează un comunicat de presă asumat de Carabinierii Comandamentului Provincial din Rieti și personalul Poliției de Stat din cadrul Direcției de Poliție din Rieti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel