ITALIA: Tânăr român, „protagonistul“ unei urmăriri ca în filme, după ce a furat o mașină de teren

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 23 de ani din Italia a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme, după ce a furat un autoturism. O curs[ de-a șoarecele și pisca între el și carabinierii italieni.

Un tânăr de 23 de ani care s-a gândit să facă o plimbare cu un Jeep Renegade pe care l-a furat, s-a transformat într-un adevărat protagonist de filme polițiste. Carabinierii din Chieti s-au luat după el și ce a urmat a fost o urmărire dramatică.

Evenimentele s-au petrecut marți după amiază, când tânărul român s-a gândit să fure un Jeep din localitatea vecină Ortona. Ceea ce nu știa el era că autoturismul era urmărit prin satelit și avea mai multe sisteme antifurt. Autoturismul a fost dat imediat în urmărire, iar o patrulă de poliție care supraveghea traficul pe Drumul Național 16 din estul Italiei a reperat de îndată mașina și au pornit după ea. 

În goana sa nebună, tânărul și-a dat seama că este urmărit de carabinieri, așa că, sperând că își va face pierdută urma, a apăsat și mai tare pedala de accelerație. Și a reușit. Pentru moment. Căci, odată ce patrula din Ortona l-a pierdut din vedere, aceștia și-au anunțat colegii din localitatea învecinată, care l-au localizat gonind în direcția opusă, spre localitatea Foggia.

Fiind prins la mijloc, și încercând să evite maișinile patrulelor de poliție, nu a izbutit decât să piardă controlul volanului. A acroșat pe partea dreaptă una dintre mașinile de patrulă ale carabinierilor, totodată intrând și el cu jeep-ul într-un parapet de pe marginea drumului. 

Ei bine, cursa tot nu s-a sfârșit aici. Ca un adevărat erou din filmele de acțiune, românul, deși rănit, s-a dat jos de la volan și a încercat să fugă. Un polițist a luat-o pe urmele sale, l-a prins din urmă, dar românul a reușit să scape din nou. Abia după alte câteva sute de metri, tânărul a fost capturat de carabinieri. El a fost arestat pe loc, însă eliberat ulterior sub control judiciar. Tânărul român urmează acum să fie judecat pentru furt și rezistență la arest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel