Tânăr român, mort după zile de chinuri, în Franța: „Aveți milă! Sper să reușim să-l ducem acasă!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român, în vârstă de 25 de ani, a murit într-un spital din Franța după câteva zile de chinuri.

Potrivit unei postări pe rețelele sociale, tânărul român a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce o mașină l-a lovit violent. Impactul a fost atât de puternic, iar rănile suferite au fost atât de grave încât după câteva zile de chinuri tânărul român a murit în spital.

Acum, familia are nevoie de bani pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă în România pentru a-l înmormânta creștinește.

„Familia lui nu are bani din cauza pandemiei și cere ajutorul la voi cei care puteți ajuta din puținul vostru, și 5€ sunt bineveniți, puteți dona puțin din puținul vostru pe contul la sora decedatului, câțiva bani s-au strâns mai sunt nevoie de 2,500€ ca să fie dus în Romania.

Familia mi-a cerut ajutorul să public pe grupul acesta, toată baza este în voi, cine poate să doneze câte puțin este o faptă bună, în comentarii veți găsi contul la sora decedatului că sa puteți dona, un mulțumesc din partea familiei pentru cei care donează și înțelege situația. Aveți milă și sper să reușim să-l ducem acasă!”, a transmis Marian pe rețelele sociale.

2. -imagine fara descriere- (145739866_239061557756901_6728021967623762619_o.jpg)

Totodată, și sora tânărului a transmis un strigăt de ajutor pe rețelele sociale: „Este fratele meu si a decedat saptamana aceasta intr-un accident de masina. Avea doar 25 de ani. Cum suntem in dificultate financiara din cauza pandemiei cerem ajutor voua deoarece trebuie transportat din Franta in Romania! Va multumesc!”

Se pare că Mădălin Florin Oprea a fost călcat pe o trecere de pietoni în timp ce mergea la fratele său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel