ITALIA: Tânăr român, ÎMPUȘCAT de carabinieri în urma unui jaf sfârșit prost. Alți doi români sunt căutați în pădure

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un jaf a sfârșit prost pentru trei români. Unul dintre ei a fost împușcat de carabinieri, iar ceilalți sunt vânați de polițiști în zona împădurită din Montaquila, provincia Isernia, unde se ascund.

Doi români sunt căutați de autoritățile italiene după ce, ieri, ar fi încercat să jefuiască un bărbat pe drumul dintre Roccaraso și Castel di Sangro.

Carabinierii au intervenit prompt la locul jafului și au început să îi urmărească pe cei trei români care atacaseră un bărbat ce tocmai ieșise cu câinele la plimbare. Când au făcut uz de armele din dotare, unul dintre români a fost rănit. Ceilalți doi au continuat însă să fugă, reușind să scape la bordul unui Peugeot gri.

Românul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El este în afara oricărui pericol însă.

Alarma cu privire la jaful comis de români s-a dat imediat și pe rețelele de socializare de către fiul bărbatului jefuit. Mașina autrilor jafului a fost văzută apoi lângă Montaquila, în provincia Isernia, iar carabinierii au urmărit mașina, care a sfârșit în afara drumului. 

În timp ce cei trei părăseau mașina, oamenii legii i-au somat să stea pe loc. Însă cum au încercat să continue evadarea, carabinierii au făcut uz de armamemntul din dotare iar unul dintre cei trei, cetățean român, a fost rănit și dus la spital. Celelalte două persoane și-au continuat fuga, ascunzându-se într-o zonă împădurită, în apropiere de Masseria La Corte, fiind acum căutate de poliție, potrivit reteabruzzo.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel