Italia. Tânăr român, bătut de trei conaționali, care purtau cagule. Poliția i-a identificat pe atacatori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Tânăr român, bătut de trei conaționali, care purtau cagule. Poliția i-a identificat pe atacatori
Italia. Tânăr român, bătut de trei conaționali, care purtau cagule. Poliția i-a identificat pe atacatori

Un român, în vârstă de 29 de ani, care se află la Ferrara de trei ani și locuia cu prietena sa în zona Gad,  fost agresat chiar în fața casei de trei bărbați, care puratu cagule. Victima a lovită cu picioarele și pumnii și s-a ales cu nasul spart și buza despicată.

Evenimentul a avut  în dimineața zilei de  iulie, când românul a fot agresat chiar în fața casei de ce trei bărbați care purtau cagule și care, ulterior, au fost identificați de poliția locală. Victima le-a spus anchetatorilor ce cei trei agresori l-au bătut cu pumnii și picioarele, lăsându-l plin de sânge, cu nasul fracturat și buza despicată. Iubita victimei, care a auzit țipetele, a ieșit afară și a văzut cum cei trei îl băteau pe bărbat, scrie lanuovaferrara.gelocal.it.

Un alt martor al atacului a fost un tânăr, care a trecut pe stradă cu un scuter. Martorii au sunat după ajutoare, iar la fața loculu au ajuns mai multe patrule de la Poliția Terre Estensi. Oamenii legii  au reușit să-i  identifice repede pe agresori, care au fugit, între timp, spre Piazzetta San Nicolò. Agresorii sunt acum cercetați pentru vătămare corporală. 

Cu ajutorul unei patrule de carabinieri, cei trei au fost însoțiți la secția de poliție din via Del Campo, unde au fost identificați. Atacatori sunt trei români: doi frați de 27 și, respectiv, 23 de ani, precum și un bărbat de 35 de ani, cunoscut cu antecedente penale. Atacatorii vor răspunde acum pentru vătămare corporală gravă. Investigațiile sunt desfășurate de poliția locală, care va stabili motivele atacului violent. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel