Italia. Tânăr de 30 de ani, găsit în stare de putrefacție în casă: Nu îl mai vizitase nimeni de un an

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 30 de ani a fost găsit mort în apartamentul său de la periferia nordică a orașului Torino. Vecinii săi au contactat autoritățile după ce mirosuri groaznice veneau din locuința sa. Bărbatul era mort de câteva săptămâni.

O tragedie a singurătății. Raffaele, un tânăr de 30 de ani a murit singur în locuința sa. Nu avea prea mult contact cu lumea exterioară. L-au găsit mort în apartamentul său din Corso Lecce, la periferia nordică a orașului Torino. Vecinii au sunat la poliție din cauza mirosurilor care veneau din interiorul casei. Pompierii au găsit cadavrul în pat, într-o stare avansată de putrefacție: era mort de câteva săptămâni.

Potrivit primelor informații, bărbatul a murit în urma unui infarct. Tânărul avea probleme de sănătate din cauza obezității: cântărea aproximativ 150 de kilograme. De asemenea, suferea de probleme respiratorii și a fost găsit un aparat de autoventilație în partea laterală a patului. Moartea datează de acum cel puțin 20 de zile.

Vecinii spun că bărbatul era singuratic și nu îl mai vizitase nimeni de peste un an. Totuși, ultimul contact cu lumea exterioară a lui Raffaele a fost înainte de 15 august, când reprezentanții serviciilor de sănătate au venit pentru a-l testa pentru coronavirus. Rezultatu a fost atunci negativ, potrivit Today.it.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel