Italia. Șofer român de TIR, mort în timp ce urca în cabina camionului: „Victor s-a prăbușit la pământ. Ambulanța a sosit prea târziu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer român de TIR, în vârstă de 46 de ani, a murit, ieri, în Italia.

Potrivit presei din Italia, șoferul român de camion s-a prăbușit în timp ce vorbea cu un coleg șofer de TIR. Transportatorul român care a murit ieri la Atessa avea 46 de ani. 

Șoferul de camion român se pare că a murit în urma unui infarct. Numele lui era Victor M., era locuitor în Castrocaro Terme și abia ajunsese cu mastodontul lui în acel loc. A coborât din vehicul și a început să vorbească cu un coleg de transport, când s-a îmbolnăvit brusc și s-a prăbușit pe asfalt.

„Era în jurul orei 13.20. Victor a parcat camionul, în Via Napoli, și a coborât din vehicul greu. A stat de vorbă cu un coleg. Apoi a încercat să se urce înapoi la bord, dar i s-a făcut rău. S-a prăbușit la pământ, pe drum. Ne-am apropiat de el și imediat am sunat la 911 care ne-a asigurat că, în curând, va sosi o ambulanță și un elicopter. Inima i-a fost foarte slabă. La ora 13.35 a fost făcut un nou apel, ca reamintire, la 118: același răspuns. Abia la 13.45, după vreo jumătate de oră de așteptare, a sosit o ambulanță, prea târziu. Era mov, cianotic. Și nu a reușit. Au fost inutile încercările de a-l resuscita, atât cu masaj cardiac, cât și cu defibrilatorul”, spun niște muncitori care treceau prin zonă, potrivit abruzzolive.tv.

Evenimentul a avut loc lângă parcarea fostului Blutec, în via Napoli.

 

Șoferul român de TIR a murit pe loc

 

Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe român, însă fără rezultat. La fața locului au ajuns și carabinierii companiei Atessa, coordonați de căpitanul Alfonso Venturi, pentru a reconstitui incidentul.

După audierea avizului medicului legist, procurorul din Lanciano a dispus restituirea trupului neînsuflețit familiei.

Victor a lăsat în urmă o soție și un copilaș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel