Italia. Șofer român de TIR, în cătușe după un control al carabinierilor: „A mers încet”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Șofer român de TIR, în cătușe după un control al carabinierilor: „A mers încet” FOTO: captură milanotoday.it
Italia. Șofer român de TIR, în cătușe după un control al carabinierilor: „A mers încet” FOTO: captură milanotoday.it

Un șofer român de camion a ajuns în cătușe după un control al polițiștilor de pe o șosea de centură din Italia.

„A mers încet. Prea încet pentru a conduce pe benzile de centură și a creat neplăceri șoferilor și traficului de-a lungul Estului”, după cum spun polițiștii. Așa că o patrulă de poliție aflată în tranzit de-a lungul porțiunii a oprit acel camion condus de român.

Autoritățile au interceptat vehiculul greu cu plăcuță spaniolă la San Donato Milanese, o comună din provincia Milano, Italia, și au supus camionul unui control. Șoferul, cetățean de origine română cu domiciliul în străinătate, tocmai a oprit pentru a da un telefon, iar împrejurarea, împreună cu ritmul lent al autovehiculului, i-au făcut pe carabinieri suspicioși care au efectuat o percheziție în corpul autovehiculului. Și drogurile au apărut.

Camionul transporta nouă cutii de carton care conțineau 74 de kilograme de droguri. Pachete sigilate în vid cu hașiș și marijuana plasate în interiorul recipientelor erau probabil destinate piețelor locale. O încărcătură uriașă care a fost acum sechestrată de carabinieri. 

Șoferul român de camion a fost arestat pentru transport de droguri. S-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate proveniența și destinația drogurilor.

Italia. Șofer român de TIR, imobilizat pe o autostradă, în drum spre Germania: Ce i-au descoperit polițiștii în remorcă i-ar putea aduce închisoarea

 

Vezi și 

 

Italia. Camion românesc, plin ochi de droguri: peste 200 kg de hașiș și marijuana găsite

 

Captură maximă în Garda din Italia: peste 200 de kilograme de droguri au fost recuperate de carabinieri. Agenții au surprins un bărbat de origine marocană, în vârstă de 40 de ani, în timp ce încărca două pachete voluminoase cu peste 60 de kilograme de hașiș, dintr-un camion cu numere românești.

Bărbatul luase drogurile de la un șofer de camion în vârstă de 34 de ani, care le descărcase din mașina sa oprită la periferia orașului San Pietro di Morubio (VR). Șoferul, în momentul intervenției poliției, ar fi numărat o sumă de aproape 10 mii de euro în numerar, pe care o primise cu puțin timp înainte de la bărbatul de 40 de ani.

Niciunul dintre cei doi nu a opus rezistență în momentul arestării, în timp ce percheziția camionului articulat cu numere de înmatriculare românești, efectuată ulterior, a scos la iveală numeroase ambalaje care conțineau în total 120 de kilograme de hașiș și peste 20 de kilograme de marijuana, toate ascunse în cutii de carton și pungi de plastic negre împrăștiate printre bunurile transportate.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel