Italia. Șofer român de camion, accident mortal: Un asistent medical de 24 de ani a sfârșit sub roțile TIR-ului

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de 24 de ani a murit sub roțile unui camion condus de un șofer român, în Italia. Pentru tânărul asistent medical nu s-a mai putut face nimic. Șoferul român nu a avut cum evita impactul.

Canossa, încă o tragedie pe stradă. Lorenzo Campanini, un tânăr asistent medical își pierde viața la vârsta de 24 de ani. Tânărul băiat, aflat la bordul mașinii sale, călătorea de la Ravenna la Cesena, pe E45. Coliziunea cu camionul a fost letală. 

Era în jurul orei 16.00, când Volkswagen Golf cu Lorenzo la volan a lovit un parapete lateral la km. 247 pe E45. După ce s-a rostogolit, a fost imposibil să se evite impactul violent cu un camion, care se deplasa în direcția opusă. Tânărul de 24 de ani din Canossa, unde era bine cunoscut și respectat, a decedat pe loc. Șoferul camionului, un șofer român a rămas nevătămat, dar este în stare de șoc. 

Camionul românului, repus pe drum cu o macara

 

Din primele reconstrucții furnizate de poliția rutieră din Bagno di Romagna cu privire la dinamica care a dus la accidentul dramatic, se pare că Lorenzo își terminase cel mai probabil schimbul. Băiatul purta în continuare acea mult dorită uniformă, cea de asistent medical pentru Asistența Publică din Ravenna. În plus, tânărul a lucrat ca voluntar la Crucea Roșie Canossa. 

Totul s-a întâmplat la Borgo Faina, o porțiune de drum unde banda se îngustează din cauza lucrărilor în desfășurare. Lorenzo a murit zdrobit sub fiarele contorsionate ale vehiculului. O macara mobilă a trebuit să intervină la fața locului pentru a scoate camionul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel