Italia. Badante și pachete, transportate ilegal de un șofer român: „Prețul era mic!”. Microbuzul, confiscat

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un șofer român de microbuz, în vârstă de 45 de ani, a fost prins de carabinieri în timp ce transporta badante și pachete în mod ilegal, în San Pietro in Casale, Bologna, Italia. 

Oprit pentru un control de rutină, polițiștii au descoperit că românul nu avea autorizație pentru transport persoane și nici pentru transport pachete. 

În microbuz, carabinierii au găsit două îngrijitoare din Republica Moldova, pachete și un cântar. 

Citește și Italia. Noi restricții în mai multe zone. Noile „culori” ale regiunilor

Tariful pe care îl percepea românul era de 70 de euro/persoană și 2 euro/kilogram pentru pachete. Îngrijitoarele din microbuz au spus că le convenea prețul susținând că este mic în comparație cu celelalte firme de transport care fac curse spre Republica Moldova, iar timpul este mai scurt.

 

Microbuzul, confiscat

 

Însă, femeile nu s-au gândit la ce pericol se expun cu plata la negru a călătoriei și nerespectarea timpilor de odihnă a șoferului.

Polițiștii au descoperit și etapele călătoriei microbuzului. A plecat din localitatea Lugo, trecuse prin San Pietro i Casale și urma să treacă prin Mirandola și prin Verona de unde trebuia să preia și alte persoane care rezervaseră călătoria spre Chișinău.

Citește și Răsturnare de situație în cazul care a șocat Italia atunci când Maria, de 9 ani, a fost găsită moartă și dezbrăcată într-o piscină

Carabinierii au confiscat microbuzul pentru trei luni de zile și l-au amendat pe șoferul român cu 4.200 de euro, informează ansa.it.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel