Italia. Șoc pentru o româncă, înainte de a pleca la lucru: Ce oroare a găsit în baia locuinței sale

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 59 de ani, stabilită în Castelfranco Veneto (Treviso) a avut parte de șocul vieții când, în amiaza mare, a mers la baia din locuința sa, unde a dat peste persoane necunoscute.

„Am văzut hoții intrând în casa mea prin fereastra băii și am început să țip. Ulterior am aflat că la vecinul meu au reușit să pătrundă în apartament“, a mărturisit Rodica Tohănean pentru Il Gazzetino.

Teribila faptă s-a petrecut miercuri la ora 18:00, când românca de 59 de ani, care este stabilită de douăzeci de ani în Italia unde este angajată la o structură pentru persoanele cu dizabilități din Castelfranco Veneto (Treviso), a fost alertată de niște zgomote provenite din apartamentul de la parter.

„Atunci i-am văzut!“

 

Femeia care locuiește cu soțul ei, se culcase după masa de prânz, pentru că avea să lucreze în schimbul de noapte. Chiar înainte de ora 18:00 a auzit mișcările suspecte: „Am crezut că vecinii mei fac unele lucrări și nu i-am acordat prea multă atenție. După câteva minute am simțit zgomote în baia mea și m-am grăbit să văd ce se întâmplă. Atunci i-am văzut. De îndată ce m-au văzut, au fost împietriți câteva clipe. Eu am început să țip cât am putut de tare, iar ei au făcut cale întoarsă, pe fereastră, apoi au coborât pe conducta de gaz, până au ajuns jos, pe pământ. Au sărit peste poarta de la grădina blocului și s-au urcat într-o mașină”, a povestit femeia, potrivit Il Gazzetino.

Românca de 59 de ani a sunat imediat la 112. La scurt timp, vecinul de la primul etaj s-a întors și el acasă și a găsit apartamentul răvășit. Fusese lăsat fără bani și câteva obiecte personale.

„Dacă aș mai fi stat câteva minute în pat să mă odihnesc, aș fi găsit acei trei infractori în casă și nu îndrăznesc să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat. Acum acești oameni acționează fără reguli și își permit să fure chiar și după-amiază. Carabinierii m-au asigurat că vor face totul pentru a-i prinde“, a mai spus femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel