Italia. Un român și-a ÎNJUNGHIAT soţia din gelozie după ce a forţat-o să se prostitueze

Andreea Cosma |
Data publicării:

O româncă a trăit calvarul vieţii ei după ce tocmai bărbatul alături de care a trăit mai bine de 10 ani a forţat-o să se prostitueze, apoi a atacat-o brutal din gelozie. Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Teribila faptă s-a petrecut în Latina, acolo unde bărbatul locuia şi lucra. Acesta şi-a chemat şi soţia din ţară, sub pretextul că avea să îi găsească de muncă. În momentul în care femeia a ajuns în Italia, acesta i-a spus că va trebui să îşi plătească singură şederea şi a forţat-o să se prostitueze.

Lucrurile au luat altă întorsătură, iar bărbatul a devenit brusc gelos când a văzut-o pe consoarta sa discutând cu proprietarul locuinţei în care stăteau.

"Îţi tai buzele şi nasul să nu se mai uite nimeni la tine". Asta i-ar fi spus femeii cu care avea o căsnicie de 10 ani, potrivit latinaquotidiano.it. 

Câteva zile mai târziu, încă, acesta a trecut la fapte şi a bătut-o crunt pe soţia sa, a tuns-o ca să o urâţească, apoi a înjunghiat-o şi a lăsat-o singură în apartament.

Cu ultimele forţe, femeia a reuşit să cheme ajutor şi să ajungă la spital. Aceasta le-a povestit autorităţilor ce i s-a întâmplat. Se pare că bărbatul a mai tăiat-o în trecut pe coapsă. 

Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei şi astăzi va fi audiat de judecătorul Curţii din Latina.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel