Italia. Sfârșit tragic pentru o badantă româncă: a căzut pe scări și a murit la locul de muncă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O badantă româncă în vârstă de 40 ani a murit în Italia, după ce a căzut pe scări și s-a lovit puternic la cap. 

O româncă în vârstă de 40 de ani, care lucra ca îngrijitoare în casa unui cuplu din Fabriano (provincia Ancona) a sfârșit tragic. Femeia a alunecat și a căzut pe scări, lovindu-se puternic la cap, relatează publicația Il Resto del Carlino.

Tragedia s-a petrecut miercuri, 17 iunie, în jurul orei 19:00. Femeia lucra cu contract de muncă pentru doi bătrâni, soț și soție, ambii cu vârste în jur de 80 de ani.

La un moment dat, îngrijitoarea a vrut să coboare scările. Nu se știe exact dacă femeia a pus piciorul greșit sau a alunecat, însă cert este că ea a căzut de la câțiva metri, iar corpul s-a izbit de pardoseala de la parterul vilei în care lucra. În urma impactului puternic, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral sever.

Medicii nu au mai putut face nimic

 

Cei doi bătrâni au auzit zgomotul făcut de căderea corpului și au înțeles imediat că situația este foarte gravă. Au sunat la salvare și la fața locului s-a prezentat personalul sanitar de la spitalul Engles Profili din Fabriano. Din păcate, în ciuda încercărilor medicilor de pe ambulanță de a-i salva viața, femeia româncă a murit la câteva minute după sosirea acestora.

Carabinierii din Fabriano au deschis o anchetă pentru a verifica cu exactitate ce s-a întâmplat. În urma declarațiilor celor doi bătrâni, coroborate cu probele de la fața locului și rapoartele medicilor legiști, anchetatorii au decis că moartea îngrijitoarei românce s-a datorat unui accident tragic.

Corpul neînsuflețit a fost pus la dispoziția familiei astăzi, iar sicriul va fi transportat în România unde femeia va fi înmormântată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel