Italia. Seară cu ghinion pentru un traficant român de droguri: a luat o țeapă de 4.500 de euro și a fost arestat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un traficant român de droguri rezident în Silvi (provincia Teramo) a avut parte de o adevărată seară cu ghinion. Plecat de acasă să recupereze o datorie de 4.500 de euro de la un client, tânărul nu numai că nu și-a primit banii, dar a fost și arestat.  

Carabinierii din localitatea Pineto (provincia Teramo), au organizat joi seară, un flagrant în cadrul caruia au arestat un român de 30 de ani, domiciliat în Silvi.

Tânărul avea de încasat de la un italian suma de 4.500 euro în numerar, o datorie care s-a acumulat în timp pentru achiziționarea de cocaină.

Pentru a demonstra că nu glumește și își vrea banii pe droguri, românul a avariat câteva bărci în ultimele zile, inclusiv pe cea a debitorului. Văzând că nu e de glumă, consumatorul a apelat la Carabinieri, care au organizat capcana, scrie publicația ekuonews.it.

Cei doi au stabilit un loc de întâlnire pentru plata sumei uriașe, însă, spre surprinderea românului carabinierii care au stat ascunși și au filmat toată scena, au ieșit brusc și l-au arestat.

Traficantul de droguri a fost transportat imediat la închisoare. Oamenii legii suspectează că românul ar face parte dintr-o grupare mai amplă, care își desfășoară activitățile ilegale în special în zona Pescara.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel