Italia. ROMÂNUL de 18 ani dat DISPĂRUT, găsit MORT pe stradă: „Noi te așteptăm, te iubim, întoarce-te acasă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Vasile Cioroabă, un tânăr român în vârstă de 18 ani, a fost găsit mort în provincia Cremona din Lombardia,  în această după-amiază, pe o stradă mai puțin circulată.

Potrivit cremonaoggi.it, Vasile a fost dat dispărut sâmbătă seară, în timp ce mergea înapoi la clubul de noapte Magika, unde plecase cu câțiva prieteni. El i-ar fi spus unui prieten: „Nu mă simt bine, sunt trist. Mă duc acasă”. Acasă, însă, nu a ajuns niciodată.

Părinții, după ce au căutat în zadar, au mers astăzi dimineață să depună plângere, iar căutările au fost luate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului au ajuns patrulele carabinierilor, poliția rutieră, mașina medicală și magistratul de serviciu. În scurt timp, însă, drumul s-a umplut de tineri, care o dată ce au auzit vestea s-au repezit la fața locului, disperați și uimiți.

Investigațiile sunt încă în desfășurare pentru a stabili dinamica exactă a celor întâmplate.

„Cine l-a văzut pe fiul meu, s-a dus sâmbătă seara la discoteca „Magika" și nu s-a mai întors (...) Noi te așteptăm, te iubim, întoarce-te acasă și sora ta plânge și te-a căutat întreaga noapte. Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă, te iubesc”, a transmis mama lui Vasile înainte de a-i găsi poliția trupul neînsuflețit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel