Italia. Românul cu gâtul tăiat de pe autostradă s-a vindecat: „Nu a fost nicio poveste dubioasă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românul, în vârstă de 52 de ani, rezident în localitatea Ardea de lângă Roma, care a fost salvat de autorități după ce soția lui striga după ajutor pe autostradă că cineva i-a tăiat gâtul, s-a vindecat.

Totul a avut loc în data de 27 februarie când românca a oprit pe autostradă o patrulă a Poliției Rutiere din localitatea italiană Aprilia, provincia Latina: „Ajutați-mă! Cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!”, le-a spus românca autorităților.

Femeia încerca să îl ducă pe soțul ei, în vârstă de 52 de ani, grav rănit, cu mașina personală la spital, dar la vederea agenților de la Polstrada a cerut ajutorul acestora pentru a-l putea transporta în siguranță. Polițiștii i-au acordat primul ajutor românului, au oprit sângerarea abundentă care era provocată de o rană în zona jugularei, solicitând o ambulanță la fața locului. Via Pontina a fost închisă pe ambele sensuri și în scurt timp o ambulanță a sosit la locul unde se afla românul rănit, dar a fost solicitat și un elicopter medical care a aterizat direct pe carosabil.

 

„Nu a fost nicio ceartă cu nimeni”

 

Potrivit ilcaffe.tv, Gheorghe s-a vindecat și a vorbit pentru prima dată despre acel eveniment.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, soției mele, Poliției Rutiere, agenții de la Comisariatul de Poliție din Anzio. Ceea ce s-a întâmplat a fost clarificat și era vorba de un accident. Nu a fost nicio ceartă cu nimeni, nicio poveste dubioasă legată de droguri sau datorii, cum cineva a presupus în fazele inițiale. Acum vreau doar să-mi reiau viața: sunt o persoană pacifică, nu am dușmani și trăiesc din muncă ocazională. Povestea asta mi-a creat și probleme cu munca, cu vecinii, care au crezut despre mine ceva ce, în realitate, nu e adevărat. Sper că am clarificat toată situația și că persoanele care mă cunosc vor înțelege că eu cu anumite fapte nu am nicio legătură", a povestit Gheorghe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel