Italia. Românul care s-a înjunghiat și și-a dat foc încercând să scape de carabinieri a murit la spital

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Petru Lucaci, românul de 60 de ani care s-a înjunghiat și și-a dat foc, în încercarea de a scăpa de oamenii legii, a murit la spitalul Galliera din Genova.

Incidentul s-a petrecut pe 20 ianuarie, atunci când Petru Lucaci, dat în urmărire pentru tentativa de ucidere a iubitei sale, a fost interceptat pe strada via Dolarici din localitatea Desenzano (provincia Brescia).

Agenții au reușit să blocheze autoturismul marca BMW condus de român într-un sens giratoriu, însă în momentul în care aceștia s-au apropiat de mașină, românul s-a înjunghiat și a dat foc unei canistre de benzină care o transporta pe scaunul din față.

Oamenii legii au nu au stat pe gânduri și au intervenit rapid, reușind să-l salveze. Polițiștii l-au scos la timp pe românul de 60 de ani din mașină, al cărui trup era deja învăluit de flăcări.

El a fost transportat de urgență la spital, fiind transferat ulterior la Genova. Deși inițial starea lui nu părea atât de gravă, românul de 60 de ani a decedat aseară, potrivit publicației bresciatoday.it.

Bărbatul și-a bătut iubita, o ucraineancă de 27 de ani, până a lăsat-o inconștientă. Crezând că a ucis-o, românul a incendiat apartamentul în care locuiau cei doi și a fugit. El a fost prins în trafic câteva ore mai târziu, atunci când i-a șocat pe polițiști cu gestul său disperat de a scăpa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel