Italia: Românul care a bătut până la moarte o bătrână vrea să scape de pedeapsă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Românul care a bătut o bătrâna până la moarte pe stradă încearcă acum să scape de pedeapsă. El susține că e nebun.

Românul în vârstă de 27 de ani care a bătut o bătrâna până la moarte pe stradă încearcă acum să scape de pedeapsă. Avocatul lui Pardalian Căldărar a depus la dosar o expertiză psihiatrică din care reiese că acesta are probleme și că nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Nefericitul eveniment datează din anul 2007. Femeia, în vârstă de 84 de ani se plimba alături de sora sa pe o stradă din localitatea Busto Arsizio, provincia Varese. Cele două femei s-au intersectat întâmplător cu tânărul român, aflat în stare avansată de ebrietate. Acesta a tăbărât fără motiv cu pumnii pe ele, una dintre surori căzând pe trotuar. Ea a murit la spital, patru luni mai târziu, din cauza rănilor grave suferite la cap.

Tânărul a fost reținut câteva ore mai târziu, acesta recunoscând că era beat și că a batut două femei, insă nu a putut să-și justifice gestul. Magistrații tribunalului italian au respins cererea inculpatului de a fi judecat după o procedură specială, urmând să platească pentru fapta comisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel