Italia. Românce forțate de doi conaționali să se prostitueze: Femeile, ținute să locuiască într-un cort, în condiții inumane

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Două românce au fost obligate de doi conaționali să se prostitueze, luni în șir, în Bolzano. Femeile erau forțate să stea pe stradă până la 9 ore pe zi, inclusiv pe vreme rea, în timp ce bărbații le supravegheau îndeaproape, dintr-o mașină. După „tură“, femeile erau ținute într-un cort.

Doi bărbați din România au fost arestați pentru proxenetism: Timp de 9 luni au obligat două tinere conaționale să se prostitueze, practic fără oprire, în fiecare zi, chiar și pe ploaie torențială. Și, de asemenea, au tratat cele două tinere victime în cel mai inuman mod cu putință, femeile fiind „adăpostite“ într-un cort la poalele unui versant.

Detaliile anchetei au fost anunțate marți de carabinierii din Bolzano în cadrul unei conferințe de presă, când cei doi români, în vârstă de 20 și 23 de ani, au fost arestați pentru exploatarea prostituției și duși la închisoarea din Bolzano. Cei doi bărbați și tinerele lor victime se aflau deja sub supraveghere din aprilie. Ancheta a fost efectuată de postul de carabinieri din Sarnthein în colaborare cu procuratura din Bolzano.

Românce forțate de doi conaționali să se prostitueze în Italia

 

Cele două femei  și torționarii lor au fost observați și filmați timp de săptămâni întregi, iar camerele de supraveghere nocturnă au fost, de asemenea, folosite pentru a înregistra infracțiunile.

După cum au relatat marți carabinierii, cele două tinere din România au trecut literalmente prin iad: de la sosirea lor în Italia, în urmă cu câteva luni, au fost obligate să se prostitueze de către călăii lor în fiecare zi, uneori timp de 8 sau 9 ore. Chiar și pe o ploaie torențială, cei doi români nu au avut milă și le-au obligat pe tinere să iasă în stradă, în timp ce ei au rămas în mașină, la loc uscat, de unde nu și-au scăpat victimele din ochi, potrivit ANSA.

Femeile, ținute să locuiască într-un cort, în condiții inumane

 

Bărbații le-au tratat pe cele două femei în cel mai inuman mod cu putință: Pe lângă faptul că le forțau pe femei să se prostitueze ore întregi, le țineau sub un control strict 24 de ore din 24, mustrându-le mereu cu fluierături, țipete și injurii. Când tinerele nu ieșeau în stradă, cei doi români le adăposteau într-un cort improvizat din prelate, fără nicio instalație sanitară, pe versantul Virgl din spatele drumului de stat - o zonă extrem de predispusă la alunecări de teren. Pentru a ajunge la "cazare", cele două femei erau nevoite să traverseze și drumul național, într-un loc unde nu există trecere de pietoni și unde, din experiență, mașinile circulă cu viteză mare.

Între timp, cele două femei au fost plasate în centre protejate. Acest lucru a fost realizat în colaborare cu "Volontarius" și cu proiectul lor "Alba", care este dedicat mai mult femeilor exploatate aflate în dificultate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel