Italia. Româncă, vândută de iubit pe 10.000 de euro. Carabinierii au avut o surpriză când au aflat cine a cumpărat-o

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Caz șocant descoperit de carabinierii din localitatea italiană Viterbo. O românca în vârstă de 20 de ani a fost vândută de iubitul său unei rețele de proxeneți pentru suma de 10.000 de euro. Carabinierii au avut o surpriză când au aflat cine a cumpărat-o

Carabinierii din Viterbo au executat mai multe mandate de arestare emise pe numele a patru cetățeni străini acuzați de diferite infracțiuni, printre care sclavie, trafic de sclavi și exploatarea prostituției. Printre persoanele arestate se numără și o româncă.

Potrivit publicației fanpage.it, ancheta a început în vara anului 2019, după ce o româncă s-a prezentat la o secție de poliție din Viterbo pentru a denunța dispariția fiicei sale, în vârstă de 20 de ani. Femeia le-a povestit agenților că fata a fost dusă inițial de iubitul ei în Anglia, apoi în România și, în cele din urmă a ajuns înapoi în Italia, unde ar fi fost obligată să se prostitueze.

Românca a fost cumpărată de o femeie

 

În urma investigației, carabinierii din Viterbo au descoperit că tânăra de origine română, a cărei dispariție a fost denunțată de mama ei, a fost vândută de iubitul ei pentru suma de 10.000 de euro.

Cea care a cumpărat-o a fost o altă româncă, în vârstă de 44 de ani, care gestiona o rețea de prostituție din Roma. Pentru a recupera "investiția" făcută, infractoarea a obligat-o pe fata de 20 de ani să se prostitueze noaptea pe stradă, iar în restul timpului o ținea sechestrată în casă.

Potrivit autorităților, din rețeaua de prostituție mai făceau parte și alte persoane, între care 3 albanezi, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. Românca a fost arestată la Catania, iar ceilalți trei infractori au fost depistați și arestați toți în capitala Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel