Italia. Româncă, spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni. Femeia, rănită grav la cap, a fost dusă la spital

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Româncă, spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni. Femeia, rănită grav, a fost dusă la spital
Italia. Româncă, spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni. Femeia, rănită grav, a fost dusă la spital

Un accident s-a produs, în după-amiaza zilei de azi, 8 decembrie, pe o stradă din Mestre Carpenedo. O femeie a ajuns la spitalul din localitate, după ce a fost lovită pe trecerea de pieton.

Un accident rutier s-a produs, în după-amiaza zilei de azi, 8 decembrie, pe via San Donà din Mestre Carpenedo. O româncă de 53 de ani a fost rănită grav la cap.

Femeia se afla pe trecerea de pietoni, când a fost spulberată de un  automobil Hyundai  În urma coliziunii, mașina a lovit un stâlp de pe marginea drumului. 

Femeia, născută în 1968, cetățean român, cu domiciliul in Municipiul Venetia, a fost internată cu prognostic de gravitate medie, din cauza unui traumatism cranian grav. Mașina, implicată în accident, era condusă de o află femeie, născută în 1957, rezidentă în Municipiul Veneția, relatează nuovavenezia.gelocal.it.

La fața locului au ajuns agenții de la departamentului poliției locale și ambulanța. Când s-a produs accidentul, ploua abundent, spun oamenii legii.

 

O altă familie de români, implicată într-un accident mortal, în Italia: Fetița, de 12 ani, se zbate între viață și moarte 

 

O familie de români a fost implicată, în seara zilei de 7 decembrie, într-un teribil accident între Leini și Lombardore, provincia Torino, Italia. Bilanțul tragediei: un mort și trei răniți, dintre care un copil de 12 ani transportat în stare foarte gravă cu elicopterul la spital. 

Pe drumul de stat 460 dintre Leini și Lombardore a avut ieri seară o ciocnire frontală între două mașini. Un Suzuki Wagon care se îndrepta spre Leini a intrat pe contrasens acolo unde s-a izbit de un Ford Ka, în care se afla o familie de români.  După ciocnirea frontală, mașina vinovatului s-a prăbușit peste balustradă aproape dezintegrându-se. 

Victima, Sid Ahmed Kadiri, un algerian în vârstă de 27 de ani, rezident în Torino, a murit pe loc. El era pasager în primul autoturism. La volan se afla un italian de 26 de ani din Castellamonte, transportat la spitalul Giovanni Bosco cu răni minore.

 

Fetița româncă, în stare foarte gravă

 

O familie de români cu domiciliul în Lombardore se deplasa cu al doilea autoturism. Fetița româncă se află la spitalul Regina Margherita din Torino, unde medicii încearcă să-i salveze viața. Tatăl, care era pasager, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la Giovanni Bosco din Torino cu răni minore. Mama în vârstă de 46 de ani care se afla la volan a fost nevătămată.

La fața locului, pe lângă paramedici, au intervenit și pompierii din Caselle Torinese și Torino Stura, precum și elicopterul comandamentului provincial. Investigațiile asupra dinamicii incidentului sunt efectuate de carabinieri ai companiei Venaria Reale. Drumul, aflat deja în centrul controversei din cauza numeroaselor accidente fatale, a rămas închis pentru o perioadă îndelungată. 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel