Italia. Româncă, sechestrată și violată de fostul iubit. Bărbatul riscă ani grei de închisoare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 39 de ani nu a acceptat sfârșitul unei relații cu iubita sa, o româncă, de 52 de ani, și a urmărit-o și a amenințat-o timp de câteva luni. Cei doi locuiau în Nonantola.

La un moment, românul ar fi intrat în casa fosei iubite prin efracție și a violat-o. Din acest motiv, bărbatul domiciliat în Nonantola va ajunge în fața magistraților, fiind acuzat de violență sexuală agravată și urmărire, scrie sulpanaro.net.

Faptele datează din perioada mai – iulie a anului trecut. Românul este descris de victimă ca fiind obsedat de ea și incapabil să accepte încheierea relației.

După ce a spart ușa casei în care locuia fosta sa parteneră, o româncă, în vârstă de 52 de ani, ar fi sechestrat-o  într-o cameră și ar fi violat-o ore întregi. După ce a reușit să fugă din casă, românca l-a denunțat pe atacator. Acesta ar fi urmărit-o și amenințat-o și anterior scenei violente, spun polițiștii italieni. 

Bărbatul va fi acuzat de hărțuire și viol

 

Potrivit victimei, problemele dintre ei erau zilnice: bărbatul în vârstă de 38 de ani nu accepta sfârșitul relației și manifesta adesea un comportament violent și agresiv. În acea seară, bărbatul a spart ușa cu umerii și a intrat beat în dormitorul în care victima se culcase de curând. Agresorul a segregat-o apoi în dormitor și a obligat-o să fie supusă la violențe sexuale repetate.

Femeia, odată eliberată, a denunțat brutalitatea. Bărbatul a fost reținut pentru a fi judecat. El va fi acuzat și de hărțuire: ar fi amenințat și urmărit victima în mai multe rânduri, urmărindu-i fiecare mișcare și trimițându-i mesaje telefonice continue, până la spargerea geamurilor casei sale.

Un alt tânăr, de origine română, din Austria, și-a amenințat soția, o conațională, cu moartea chiar de Ziua Îndrăgostiților. 

Român din Austria, cadou îngrozitor, de Ziua Îndrăgostiților, pentru soție: Bătăi și amenințări cu moartea

 

Un român, de 52 de ani, din cartierul Linz-Land și-a amenințat soția, o conațională, cu moartea chiar de Ziua Îndrăgostiților.  Scena violentă s-a petrecut, luni, la ora 1:30 a.m., în apartamentul din Traun unde locuiau.

Speriată femeia, și ea de origine română, a sunat la poliție, cerând ajutor. La fața locului s-a deplasat o patrulă de polițiști. La vederea oamenilor legii, românul s-a comportat agresiv, fiind necooperant.

La un moment chiar a ridicat o mână și a încercat să lovească un ofițer, relatează  krone.at.

Polițiștii nu au putut să-l interogheze pe acuzat din cauza consumului excesiv de alcool, fiind emisă interdicția de a intra și de a se apropia de casă și de soția sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel