Italia. Româncă, salvată de carabinieri, după ce se rătăcise într-o zonă izolată, în miez de noapte. Alarma a fost dată de soțul ei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
romanca_ratacita_italia
romanca_ratacita_italia

O româncă în vârstă de 40 de ani a trecut prin clipe de groază, după ce s-a rătăcit pe colinele din preajma localității Vittoria, provincia Ragusa, din Sicilia.  

Speriată, femeia și-a sunat soțul, care, la rândul lui, a anunțat polițiștii.  de situația în care se afla soția lui. Mai exact, sâmbătă, 6 februarie la ora 1:40 dimineața, un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, a luat legătura cu sediul poliției și a raportat că a fost contactat telefonic de soția sa care i-a cerut ajutor, deoarece se rătăcise.

Polițiștii Comisariatului din Vittoria au sunat-o imediat pe femeia româncă, cerându-i să le ofere o descriere a locului unde se afla și a ceea ce vedea și auzea în acel moment. Speriată, femeia a spus că se afla într-un loc întunecat, pe un teren necultivat, înconjurat de copaci și că vedea unele luminițe, la mare distanță. Agenții au rămas în contact permanent cu aceasta și au activat semnalele sonore și luminoase pentru a fi auziți și văzuți, scrie ragusanews.com.

Abia în jurul orei 2:30, pe baza descrierii furnizate, polițiștii au reușit să identifice zona în care se afla românca, și anume în Valea Ippari. Din cauza inaccesibilității locurilor, agenții au fost nevoiți să părăsească mașina și să meargă pe vale, traversând un teren abrupt, până unde curge râul Ippar. În cele din urmă au văzut femeia, care se afla pe malul opus al râului și care cerea ajutor cu o voce slabă.

Româncă a fost salvată, ea fiind în stare de hipotermie, dar în afara oricărui pericol. Ea a fost preluată de personalul  medical de pe ambulanț, pentru tratamentul hipotermiei ușoare. Nu se cunoaște însă motivul pentru care românca a ajuns, în toiul nopții, într-o zonă izolată și necunoscută pentru ea. A salvat-o telefonul mobil și polițiștii de la Comisariatul Vittoria.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel