Italia. Româncă, răpită împreună cu fiica ei, de trei conaţionali, şi forțată să se prostitueze

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă a fost răpită împreună cu fiica ei, de trei conaţionali.

Potrivit ilmattino.it, doi români, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, şi o româncă, în vârstă de 31 de ani, au răpit-o pe femeie și pe fiica acesteia, iar ca să își recupereze libertatea trebuia să le achite suma de 1.000 de euro.

Românca nu dispunea de bani, așa că au forțat-o să se prostitueze pentru ei în Italia. Disperată, femeia a reușit la un moment dat să ia legătura cu rudele din România care au anunțat Poliția.

Prin intermediul Ambasadei României din Italia, Poliția Română a luat legătura cu carabinierii care au ajuns la locaţia din Villa Literno şi au reuşit să o elibereze pe româncă şi pe fiica acesteia.

Carabinierii au avut nevoie de o zi pentru a le găsi pe cele două, dar au reuşit graţie unui ofiţer care vorbeşte limba româna şi a reuşit să înţeleagă indicaţiile oferite de femeie. Cei trei răpitori au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de răpire şi trafic de persoane. Ancheta a scos la iveală faptul că românca ar fi intrat în discuţii pe internet cu unul dintre răpitori care i-ar fi promis un job bine plătit dacă ajunge la Napoli, de unde ar fi fost preluată de răpitor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel