Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

În această dimineață, vineri, 9 iunie, în jurul orei 3.00, în Viale Palmiro Togliatti, la intersecția cu Via dell'Incoronata,  Roma, o tânără româncă care se prostitua a fost abordată de un bărbat care a amenințat-o cu un ciob de sticlă și a jefuit-o de banii pe care îi avea asupra sa.

Tânărul tâlhar marocan a luat banii aflați în posesia unei românce care se prostitua, amenințând-o cu un ciob de sticlă și fugind. Observând atacul, o altă tânără româncă, care se prostitua și ea în aceeași zonă, a sunat imediat la numărul de urgență 112, determinând poliția să se deplaseze de urgență la fața locului și să dea alarma.

Intervenția a fost gestionată de Centrul Operativ al carabinierilor, care a trimis la fața locului o patrulă de patrulă a Radiomobilului Nucleo din Roma. După ce a ridicat identitatea infractorului, poliția l-a găsit rapid pe acesta încă cu bunurile furate asupra sa, în apropierea locului în care o atacase pe prostituată și bunurile personale ale acesteia.

Vezi și: Controalele carabinierilor italieni se înăspresc: Doi români, prinși de poliție cu o armă albă pe stradă; Șoferi drogați și băuți, scoși din trafic

 

O româncă prostituată i-a sărit în ajutor colegei și conaționalei sale când a văzut că este atacată de un bărbat



Suspectul este un marocan în vârstă de 20 de ani, care a fost imediat identificat și arestat pentru furt calificat.

Tânăra româncă și-a primit înapoi bunurile obținute în mod ilicit. În același timp bărbatul arestat a fost dus la cazarmă pentru a aștepta audierea de validare care va avea loc în această dimineață, vineri, 9 iunie, în sălile de judecată ale tribunalului penal capitolin din Piazzale Clodio.

Vezi și: Român torturat și umilit de polițiștii arestați din Verona. Nicolae povestește ororile: „Obligat să urinez pe jos și folosit ca mop" (VIDEO / FOTO)

Reamintim cititorilor noștri, că suspectul este încă în faza de anchetă preliminară, trebuie considerat prezumat nevinovat până la ultima instanță și la pronunțarea unei sentințe definitive de condamnare, cu ajutorul probelor care se vor forma în cursul procesului.

Într-un incident foarte asemănător, tot în această dimineață, o persoană a fost înconjurată și jefuită de trei bandiți italieni care au sosit cu o mașină și, amenințând-o cu o rangă, i-au luat telefonul mobil și apoi au fugit, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel