Italia. Româncă moartă în condiții suspecte, la spital: Ucisă de neglijența medicilor sau de bătăile partenerului?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă de 53 de ani a murit, luni, după ce a ajuns în spitalul  Spaziani din Frosinone săptămâna trecută, acuzând răni provocate după ce a fost agresată de partenerul ei. Femeia ar fi suferit însă și de leucemie. Procuratura a dispus efectuarea autopsiei pentru a stabili dacă moartea româncei a fost din cauze medicale sau din cauza  rănilor suferite. Partenerul ei este de negăsit.

Autopsia programată astăzi va clarifica moartea lui  L.L., o femeiee de origine română, pentru a clarifica dacă femeia, care ar fi împlinit 53 de ani în câteva zile, a murit din cauze naturale, din posibile răni sau dacă moartea a fost rezultatul neglijenței cuiva. Procurorul a deschis o anchetă de moarte suspectă în cazul ei.


Dintr-o examinare inițială, moartea româncei ar putea fi atribuită leucemiei, afecțiune de care femeia suferea, dar procurorul dorește să lămurească orice îndoieli.  În urmă cu aproximativ o săptămână, românca a apelat la medicii din camera de urgență a spitalului Alatri relatând că a fost atacată de iubitul ei. În acest caz, prognosticul pentru ea a fost de zece zile. Starea femeii s-a înrăutățit și a fost ulterior internată la Spaziani din Frosinone, unde a murit luni.

Ucisă de neglijența medicilor sau de bătăile partenerului?

 

Partenerul femeii este momentan indisponibil. Momentan bărbatul nu este suspect, dar polițiștii intenționează să clarifice povestea și prin versiunea sa. 

Oamenii legii au ridicat deja dosarele medicale ale femeii și efectuează toate investigațiile necesare pentru a face lumină asupra incidentului. Rezultatul autopsiei va fi evident, de asemenea, fundamental. Autopsia care va clarifica, după cum sa menționat, dacă moartea româncei  de 52 de ani ar fi putut fi cauzată de consecințele bolii, dacă se află într-un caz de neglijență medicală sau în orice leziune. Procurorul a deschis un dosar și a dispus examinarea autopsiei pentru a stabili cauzele morții lui L.L., care locuia de ani de zile în Alatri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel