Italia. Româncă maltratată de soț: I-a turnat cafea fierbinte pe cap apoi a bătut-o crunt

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Româncă împușcată în cap de iubitul italian
Româncă împușcată în cap de iubitul italian

I-a vărsat o ceașcă de cafea pe capul soției, apoi a împins-o și a lovit-o cu pumnii. Pentru aceasta, un cetățean român din Bologna, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat sub acuzația de maltratare în familie.

Faptele de care este acuzat românul s-au întâmplat în prima zi a anului, în jurul orei 14.20, când o femeie îngrozită a sunat la poliție pentru a raporta că un bărbat vrea să dea buzna peste ea. Apelul a fost întrerupt imediat.

Din verificările efectuate, numărul de telefon s-a dovedit a fi pe numele unei femei care a solicitat deja în mod repetat ajutor în trecut pentru violență în familie. Agenții s-au repezit la fața locului, un apartament din via della Beverara, și au găsit femeia, o româncă de 30 de ani, evident înspăimântată, și soțul ei nervos care a amenințat-o, potrivit ilrestdelcarlino.

Femeia a fost însoțită apoi la secția de poliție pentru a depune o plângere: aici a spus că din 2017, anul în care și-a pierdut locul de muncă, soțul ei a devenit violent față de ea. De mai multe ori în ultimii ani a bătut-o, până ieri, din motive inutile și a atacat-o. Prin urmare, a fost lansat protocolul anti-violență al Codului Roșu. Bărbatul este acum în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel