Italia. Româncă, la un pas de MOARTE după ce a căzut în râu în timp ce încerca să-și salveze câinele. Pompierii au scos-o la timp din apă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Româncă salvată de la înec în Italia (Foto: genova24.it)
Româncă salvată de la înec în Italia (Foto: genova24.it)

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost un pas la un pas de moarte, după ce a căzut într-un râu în încercarea de a-și salva câinele. 

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost salvată de la înec în Italia. Femeia a căzut în apă încercând să prindă câinele.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 24 ianuarie 2021, în localitatea italiană Cogorno (provincia Genova). Femeia a căzut în apa râului Entella, relatează publicația locală Genova24.

Românca a căzut în apă în dreptul supermarketului Basko, apoi a fost dusă de curenți până în dreptul supermarketului In’s din localitatea Chiavari. Un trecător care a văzut-o pe femeie în râu a sunat imediat la 112. În scurt timp, au intervenit la fața locului mai multe echipaje de pompieri, inclusiv cu scafandri, pentru a salva-o.

Femeia a fost scoasă la mal și i s-a acordat primul ajutor, fiind transportată ulterior cu cod roșu de urgență la spitalul din Lavagna unde se află internată și acum.

Interogată de carabinieri, femeia a spus că a coborât pe malul râului pentru a-și prinde câinele. Carabinierii au deschis însă o anchetă pentru a afla dacă a încercat să se sinucidă sau un simplu accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel