Italia. Româncă, însărcinată, bătută cu picioarele de soţ, în faţa celor patru copii minori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_noaptea
carabinieri_noaptea

Agenții secției de poliție Tivoli au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un conflict izbucnit între doi soţi. Un bărbat violent, fiind în stare de ebrietate, a sărit la bătaie la soţia sa însărcinată în opt luni. 

 

Poliţiştii au găsit-o pe femeie speriată pe o stradă. Însărcinată în opt luni, femeia era împreună cu cei patru copii ai ei.

Femeia, de origine română, le-a spus polițiștilor că, după ce a mâncat și a băut câteva sticle de bere, soţul a început să o insulte în fața copiilor săi şi să o lovească cu pumnii şi picioarele. Speriată, femeia a reuşit să iasă din casă, împreună cu cei patru copii minori, şi să ceară ajutor.

Românca, de 41 de ani, le-a spus oamenilor legii că astfel de eveniment au loc des în familia lor, din cauza soţului său, care a început să consume alcool, devenind violent, scrie romalife.it. 

Soţul ei, un român, în vârstă de 46 de ani, şi cu antecedente penale, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de maltratare agravată a membrilor familiei și a fost dus la închisoarea Rebibbia. Femeia a depus plângere împotriva soţului. Ulterior, a fost condusa, alături de cei patru copii, la un centru pentru victimele violenţei domestice. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel