ITALIA. Româncă însărcinată, avort terapeutic în baia spitalului. Medicii au lăsat-o SINGURĂ

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Momente de coșmar pentru o româncă stabilită în Italia.

Însărcinată cu două fetițe gemene, femeia a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din cauza durerilor groaznice pe care le avea în a 21-a săptămână.

Medici de la spitalul din Perugia i-au administrat medicamente pentru întreruperea sarcinii, după ce s-au constatat condițiile în care erau cele două fetițe: una era deja moartă, în timp ce cealaltă risca o deteriorare neurologică gravă. 

După ce i-au aplicat medicația, românca a fost lăsată singură de către medicii italieni, aceasta fiind nevoită să avorteze în baia spitalului, asistată doar de soțul ei.

Clipe de groază

„M-am simțit rău tare și am mers la baie. Soțul meu m-a sprijinit de perete pentru că eram aproape leșinată și a solicitat repede asistență, chemând în ajutor pe careva. A venit o tânără asistentă și un doctor. Între timp, avortasem una dintre cele două fetițe, au găsit-o deja în recipientul în care se urinează de obicei. Ambele fete erau prinse cu cordonul ombilical”, povestește printre lacrimi femeia, pentru Quotidiano dell Umbria.

Ea explică, de asemenea, cum au pornit manevrele dure pentru a elimina placenta, dar care s-au dovedit inutile, pentru că în astfel de cazuri este necesară operația. Intervenția a avut loc abia după două ore.

Cuplul român susține că a fost contactat de către mai mulți medici de la secția respectivă care și-au cerut scuze pentru ce s-a întâmplat.

Femeia are acum nevoie de consiliere psihologică după trauma suferită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel