Italia. Româncă, însărcinată, agresată fără milă de fostul partener

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_italia
politia_italia

Un bărbat din Torino a încălcat, duminică, interdicția de a se apropia de fosta parteneră şi a mers la ea acasă unde a agresat-o.

Bărbatul s-a dus la domiciliul fostei partenere, o româncă de 24 de ani, unde a amenințat-o și maltratat-o ​​pe femeia însărcinată în a noua lună de sarcină, în fața copilului de doi ani.

Tânăra de 24 de ani se afla în locuința ei din cartierul Borgata Vittoria, când a fost vizitată de fostul partener. Bărbatul, un albanez în vârstă de 30 de ani, primise pe 9 iunie, de la instanţa din Torino, interdicţia de a se apropia de domiciliul fostei partenere. Aici a început să o ameninţe şi a agresat-o. Românca a sunat la numărul de urgenţă, solicitând ajutorul oamenilor legii, scrie torino.repubblica.it.

Carabinierii care au ajuns la domiciliul româncei au constatat că, în ciuda măsurii aplicate de instanţă, bărbatul continua să vină în fiecare zi, pentru a o ameninţa şi maltrata.  Carabinierii au reuşi să-l găsească bărbat în preajma casei. Acesta a fost arestat şi dus la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel