Italia. Româncă de 22 de ani, violată în grup, iar iubitul ei moldovean bătut cu bestialitate. Cei doi participau la o petrecere

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Petrecerea de zi de naștere transformată într-o adevărată tragedie pentru un cuplu format dintr-o româncă și un moldovean. Fata a fost violată, iar iubitul ei a fost bătut cu bestialitate de petrecăreți. 

O româncă de 22 de ani a fost violată în grup, iar iubitul ei, un cetățean moldovean, a fost bătut cu bestialitate de participanții la o petrecere de zi de naștere. 

Potrivit presei din Italia, incidentul s-a petrecut pe 06 mai 2017, iar ieri s-a desfășurat un nou termen în acest dosar.

Dar victima nu se prezintă să depună mărturie, iar iubitul nu recunoaște singurul acuzat: achitat, în ciuda celor trei ani solicitați de procuratură.

Tânărul de naționalitate moldovenească s-a prezentat ieri la Tribunalul din Viterbo, în fața colegiului condus de judecătorul Eugenio Turco, (regiunea Lazio) pentru a depune mărturie în procesul în care el și iubita sa de atunci au calitatea de victime. Unul dintre cei 5 agresori ai cuplului a fost acuzat de vătămare corporală și agresiune sexuală.

Toți invitații de la petrecere erau români

 

"În seara respectivă am fost la o petrecere în La Botte, un cătun din Vetralla, unde toți invitații erau români cu excepția mea. Eu sunt din Republica Moldova. Auzisem încă de la început câteva comentarii negative la adresa mea. La un moment dat, iubita mea a început să danseze ca o dansatoare de noapte cu un compatriot. Am devenit gelos și am decis să plec cu mașina. Am revenit când mi-am dat seama că aveam telefonul ei mobil în buzunar, să i-l dau înapoi", a povestit tânărul.

"Când am coborât din mașină, cinci români au venit la mine din spate, lovindu-mă cu pumnii, după care am fugit înăuntru, unde au continuat să mă bată până mi-au rupt umărul drept. Îmi amintesc că prietena mea plângea și îi spunea să se oprească. Când am reușit să mă eliberez, am fugit, dar ea a rămas la petrecere. A doua zi m-am dus la camera de gardă a spitalului din Tarquinia", a mai spus moldoveanul, care a prezentat și un CD care atestă că a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma agresiunii. 

Totuși, moldoveanul nu a putut să identifice cu exactitate persoana care l-a bătut.

"Nu știu ce s-a întâmplat cu ea, ne-am despărțit"

 

În momentul în care procurorul Chiara Capezzuto l-a întrebat ce i-a spus iubita lui despre restul serii violente, moldoveanul nu recunoscut nimic: "Ea a spus că a fost pălmuită și nimic altceva, după câteva zile ne-am despărțit și nu am mai văzut-o".

Nefiind prezentă niciodată la judecată pentru a depune mărturie, procurorul a solicitat procesul-verbal eliberate în cadrul cercetărilor prealabile. Inițial, fata a declarat că a fost violată de cei prezenți la petrecere, în timp ce iubitul său era bătut.

După o scurtă ședință, judecătorul l-a achitat pe cel acuzat de ambele infracțiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel