Italia. Româncă de 15 ani, moartă într-un accident violent lângă Torino. "Inima Denisei s-a oprit pe loc"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Accident grav in Italia. O româncă de 15 ani si-a pierdut viata (Foto: La Stampa)
Accident grav in Italia. O româncă de 15 ani si-a pierdut viata (Foto: La Stampa)

O adolescentă româncă în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier la Ivrea, provincia Torino. 

O tânără de 15 ani a murit pe loc, iar alte trei persoane sunt grav rănite, inclusiv o femeie de 51 de ani din Ivrea. Acesta este bilanțul accidentului rutier care a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe drumul 565 provincial în Samone, lângă Ivrea, chiar înainte de intersecția pentru autostrada A5 Torino-Aosta.

Un autoturism BMW 318 în care se aflau trei români și un Smart s-au ciocnit pe porțiune dreaptă a ceea ce este cunoscut sub numele de fostul drum de stat din Piemont, singura legătură directă dintre Ivrea și Canavese.

Denisa Pop avea doar 15 ani

 

Potrivit publicației La Stampa, BMW-ul care se îndrepta spre Ivrea și-a încheiat cursa după o coliziune violentă, răsturnându-se. Fata de 15 ani, Denisa Carmina Pop, originară din Udine, dar rezidentă în Castellamonte, a fost aruncată din mașină și a murit pe loc.

Ceilalți doi ocupanți ai mașinii au fost transportați la spitalul Ivrea cu răni grave. Șoferul și pasagerul sunt doi români în vârstă de 22 de ani, unul rezident în Pont Canavese, celălalt în Courgnè. Cei doi au fost spitalizați cu răni grave, însă potrivit medicilor, viața lor nu e pusă în pericol. 

La volanul Smart-ului se afla Domenica Ceratti, o femeie în vârstă de 51 de ani, rezidentă. Starea sa s-a înrăutățit după internare și, seara, medicii spitalului Ivrea au dispus transferul cu elicopterul la CTO-ul din Torino.

Zona este cunoscută pentru accidentele grave care se petrec aici

Accidentul s-a produs între Samone și Colleretto Giacosa, pe o șosea deja cunoscută pentru accidente rutiere, multe dintre ele grave. Acea secțiune a drumului provincial a fost închisă circulației ieri timp de peste patru ore pentru a permite vehiculelor de urgență să intervină în siguranță.

Din păcate pentru tânăra româncă nu s-a mai putut face nimic: când echipajul 118 a ajuns la Samone cu ambulanța aeriană, inima ei nu mai bătea. Corpul a fost transportat la Serviciul de medicină legală Strambino, fiind pus la dispoziția procurorului Ivrea.

Momentan, nu se cunosc cauzele accidentului fiind în derulare o investigație. Cele două mașini au fost confiscate pentru expertiză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel