Italia. ROMÂNCĂ, condamnată după ce carabinierii au aflat ce-i făcea fiicei sale

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă stabilită în Italia își va petrece următorii 6 ani la închisoare pentru complicitate la agresiune sexuală asupra unui minor.

În fapt, femeia de 59 de ani a fost martoră la agresiunile sexuale la care a fost supusă propria fiică, agresiuni comise de fratele ei, de 50 de ani, și nu a făcut nimic ca să împiedice faptele abominabile, relatează Știrile PRO TV.

Citește și Italia. Cine este ASISTENTA ROMÂNCĂ care a MURIT într-o prăpastie de 80 de metri

Potrivit deciziei Curții de Apel din Palermo, între anii 2012 și 2016, românca practic i-a permis propriului frate să o violeze pe fiica ei, care avea doar 8 ani la începutul perioadei de abuz.

Există probe clare că femeia a cunoscut situația și nu a vrut să-și apere fiica, spunându-i că nu îi pasă de ce i-a făcut unchiul ei. Violurile au continuat până când fata a împlinit 13 ani, iar cazul a ajuns în atenția autorităților.

Ancheta a început după un raport al serviciilor sociale din Agrigento, acolo unde locuiește familia. În fața anchetatorilor, fetița ar fi povestit timp de 6 ore, fără pauză, calvarul trăit timp de 4 ani.

Citește și Italia. Răsturnare de situație în cazul ROMÂNCEI care a ÎNJUNGHIAT un ofițer (VIDEO)

Copila a ajuns în grija statului, în timp ce mama ei va sta 6 ani la închisoare. Unchiul violator a fost condamnat la 10 ani după gratii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel