Italia: Româncă, bolnavă de cancer, bătută fără milă de partener. A îndurat şapte ani de umilinţă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ieri dimineața, echipa mobilă de la sediul de poliţie din Trento a pus în aplicare o măsură de arest, solicitată de procuror, împotriva unui cetățean român de 31 de ani.

 

Tânărul român este acuzat de abuz în familie, violență fizică şi sexuală, comise împotriva partenerei sale. Ancheta a fost demarată atunci când femeia, o româncă de 51 de ani, a decis să raporteze agresiunea, povestind că timp de 7 ani a fost victima partenerului său, transmite lavocedeltrentino.it.

Investigațiile efectuate de Poliția de Stat au scos la iveală faptul că bărbatul, din cauza unei gelozii necontrolate, şi-a atacat în mod repetat partenera, atât verbal, cât şi fizic.

Mai mult, partenera sa a declarat că a fost constrânsă să întrețină relații sexuale, deşi fusese diagnosticată cu cancer şi a apelat în 2016 la chimioterapie. Pentru a o forța să întreţină relaţii sexuale, femeia a fost de cele mai multe ori violată. De fiecare dată, românul promitea că se va schimba, doar pentru a-și convinge partenera să se întoarcă acasă.

Odată ajunsă în locuință, femeia era din nou bătută şi maltratată. Deoarece nu a mai suportat violenţa la care a fost supusă 7 ani, românca a depus mărturii împotriva bărbatului violent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel