Italia. Româncă blocată pe aeroport și dusă direct la închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
polizia, masina politie italia
polizia, masina politie italia

A crezut că a scăpat, dar când s-a întors în Italia, a avut parte de o surpriză neplăcută. O româncă de 52 de ani a ajuns de pe aeroportul din Pisa direct în închisoare.

Două femei arestate de Poliția de Frontieră din Pisa. În după-amiaza zilei de marți, 14 septembrie, Poliția de Frontieră Aeriană din Pisa a arestat o femeie româncă în vârstă de 52 de ani, în executarea unui ordin de reținere emis de Parchetul Tribunalului din Lucca, ca urmare a unei condamnări pentru furt calificat.

Femeia, sosită din România, a fost oprită la controlul de frontieră și dusă la închisoarea din Pisa și va trebui să execute o pedeapsă de un an. Aceeași soartă a avut și o femeie albaneză de 52 de ani din Tirana, miercuri seara.

Femeia, care are numeroase dosare de poliție pentru infracțiuni contra patrimoniului, a fost interceptată de polițiștii de frontieră și arestată în executarea unui ordin de reținere emis de Parchetul Tribunalului din La Spezia.

Ea a fost dusă la închisoarea din Pisa și va trebui să execute 2 luni și 20 de zile de închisoare în urma unei sentințe pentru furt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel