Italia. Româncă, bătută, violent, de soț, de față de doi copii minori. Bărbatul își înfometa familia și cheltuia banii la poker

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege

Carabinierii stației Mascali, susținuți de colegii de la gruparea Mobilă Core a companiei Giarre au arestați, joi seara, un român, de 29 de ani, care este acuzat de violența domestică, vătămare corporală, infracțiuni comise împotriva soției sale, de origine română, în vârstă de 28 de ani.

 

Bărbatul este căsătorit cu femeia din anul 2018 și au împreună o fetiță de 2 ani. Femeia mai are un băiețel de 5 ani, născut într-o relație anterioară. Potrivit femeii, problemele conjugale au apărut când românul a început să consume alcool și droguri, cheltuind banii pe care îi câștiga pe poker.

Din acest motiv, neavând bani să achite chiria, femeia și cei doi copii au fost obligați să-și schimbe domiciliu. Mai grav este că românul nu-și ajuta financiar soția și cei doi copii, care uneori nu aveau ce pune pe masă. La fiecare plângere, bărbatul își bătea soția, o amenința cu moartea, chiar în prezența copiilor minori. 

Episodul violent s-a repetat, joi seara, când, în prezența minorilor, la sfârșitul unei certe, el a lovit-o pe femeie cu palmele și pumnii. I-a smuls telefonul mobil pentru a o împiedica să ceară ajutor. Ulterior, a fugit de la locul faptei. Într-un final, românca a reușit să ceară ajutorul carabinierilor, care, imediat ce au ajuns la fața locului, au solicitat o ambulanță, deoarece românca avea nevoie de îngrijiri medicale, relatează newsicilia.it. Românul a fost urmărit și blocat de echipajul unei patrule a carabinierilor, în timp ce se deplasa la bordul mașinii sale. Bărbatul arestat a fost dus la închisoarea Catania Piazza Lanza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel