Italia. Doi îngrijitori dați dispăruți de 7 ani, găsiți morți: Angajatorul i-a îngropat „pentru că și-au băgat nasul acolo unde nu trebuia”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rămășițele lui Alessandro Sabatino, în vârstă de 40 de ani, și Luigi Cerreto, în vârstă de 23 de ani, ambii din Caserta, au fost găsite după 7 ani. Cei doi s-au mutat în Sicilia și au locuit în vila din cartierul Tivoli, deținută de Giampiero Riccioli, care îl angajase pe Sabatino să se ocupe de tatăl lui de 80 de ani.

Alessandro Sabatino și Luigi Cerreto au fost dat dispăruți pe 12 mai 2014. De atunci, nu au mai existat noutăți cu privire la cei doi.

„Au întrerupt orice comunicare telefonică”, spune procurorul din Catania, „nu mai avusese niciun contact cu membrii familiei lor, nu fuseseră denunțați pe nicăieri”, împrejurări care s-au contrazis cu unele declarații furnizate de angajatorul Riccioli cu privire la scoaterea celor doi din casă.

Chiar dacă certitudinea identității rămășițelor este așteptată prin examinările medico-legale dispuse de parchetul din Catania, pentru anchetatori nu există nicio îndoială: rămășițele, învelite într-o pânză și îngropate, aparțin lui Alessandro și Luigi.

 

Descoperirea a făcut posibilă punerea sub acuzare a angajatorului Riccioli

 

Prin urmare, descoperirea a făcut posibilă punerea sub acuzare a angajatorului Riccioli, care până acum a fost întotdeauna singurul suspect.

Mai mult, încă de la început „el nu a furnizat o versiune fiabilă a circumstanțelor plecării lor” și „existența sentimentelor sale de ostilitate față de dispăruți a fost luată în considerare”.

Bărbatul a fost arestat în noaptea de miercuri și joi, după ce a încercat să-și piardă urmele.

 

Alessandro și Luigi u susținut de multe ori că tatăl lui Riccioli a fost subnutrit și maltratat 

 

Alessandro și Luigi ar fi putut fi uciși pentru că și-au băgat nasul acolo unde nu ar fi trebuit. Cei doi, de fapt, au susținut de multe ori că tatăl lui Riccioli a fost subnutrit și maltratat de către el.

După o ceartă groaznică, bătrânul de care aveau grijă cei doi a fost transferat la un azil de bătrâni, prin ordinul unui judecător. Din acel moment, Riccioli nu mai reușise să beneficieze de pensia tatălui său, relatează ilgiornale.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel