Italia. Tânăr român, înjunghiat în plină stradă de un conațional de 21 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
cutit_scandal
cutit_scandal

Un român a fost atacat și înjunghiat de un conațional în plină stradă. Autorul, un român de 21 de ani, a fost identificat rapid, fiind găsit asupra sa și cuțitul cu care l-a înjunghiat pe celălalt tânăr.

Marți după-amiază, în centrul istoric al orașului Fermo, oamenii legii au intervenit la recomandarea unui trecător pentru salvarea unei persoane de naționalitate română înjunghiată cu  lovitură de cuțit. Reconstrucția poveștii, efectuată imediat prin relatările martorilor, a clarificat ce s-a întâmplat.

După o discuție între tineri care anterior abuzaseră de alcool, o persoană necunoscută, probabil de origine română, l-a atacat pe un conațional lovindu-l cu o lamă de cuțit, apoi a fugit în grabă.

Atacatorul i-a provocat o rană profundă tânărului român, dar fără a-i afecta vreun organ vital, sosirea ulterioară a unității 118 a permis salvarea băiatului. Activitățile de investigație lansate imediat de finanțatorii Grupului Fermo au făcut posibilă, în doar 24 de ore, identificarea autorului, după ce au cules informații la o școală din Fermo și au vizionat înregistrările de pe camerele supraveghere video.

Autorul este un român de 21, care de un an avea cazier judiciar. Băiatul a fost raportat ulterior Parchetului de la Tribunalul Fermo pentru rănile provocate, cu circumstanța agravantă a utilizării armei de tăiere și deținerea unei arme albe, informează Rivera Oggi.

Datorită vitezei cu care a fost urmărit vinovatul, a fost, de asemenea, posibil să se identifice și corpul delict - un briceag. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel