Italia. Româncă bătută până la sânge de soț, cu fetița lor martoră. Femeia, în stare gravă la spital, cu numeroase fracturi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă a ajuns în stare gravă la spital, după ce soțul ei, un conațional de 36 de ani, a bătut-o până la sânge, de față cu fiica lor. Evenimentele s-au petrecut la Busseto (Parma), iar femeia a ajuns la spital cu numeroase fracturi.

l., un român de 36 de ani, și-a bătut partenera cu bestialitate după încă o ceartă, lovind-o cu pumnul în față. Apoi a atacat-o a doua oară pentru a o împiedica să sune la poliție.

Cu toate acestea, femeia a reușit să se închidă în dormitor - împreună cu fiica ei cea mai mică - și să-și păstreze telefonul mobil pentru a apela poliția, deși bărbatul s-a chinuit să i-l smulgă din mâini. Potrivit reconstrucției anchetatorilor, bărbatul violent, cu antecedente, a atacat-o pe femeie la sfârșitul cinei. El a început să o bată cu câteva lovituri peste față: femeia a reușit să scape de chinuri și să se închidă în dormitor, alături de fiica ei cea mai mică care a asistat la scenă. 

Citește și: Italia. Româncă însărcinată, bătută și jefuită de carabinieri falși: I-au furat 11.000 de euro din geantă

Carabinerii au ajuns însă la timp și au evitat ca scena de violență în familie să se transforme într-un femicid. Românca a fost transportată la secția de urgență a Spitalului Maggiore din Parma: a raportat mai multe fracturi și are nevoie de 30 de zile de internare.

Românul în vârstă de 36 de ani a fost arestat pentru maltratare în familie și vătămare corporală și dus la închisoarea via Burla, potrivit Parmatoday.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel