Italia. Româncă bătută până la sânge de soț, cu fetița lor martoră: A escaladat clădirea și a intrat pe geam în locuință

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ani de zile, o româncă stabilită la Torino a fost supus unor violențe greu de imaginat. După ultima bătaie cruntă primită de la soț, femeia și-a făcut curaj și a mărturisit totul: „am trăit într-o stare continuă de supunere psihologică și economică”,

Ani de coșmar a trăit o româncă din Torino: pentru a pune capăt violenței a fost nevoie de intervenția carabinierilor, care, alertați de un vecin, l-au arestat pe soțul agresiv, un român în vârstă de 35 de ani. Vecinii au auzit țipetele puternice și apoi l-au văzut ieșind pe bărbat cu mâinile și pantalonii pătați de sânge, fără cămașă. La început, atât el cât și soția sa, în lacrimi și speriată, au negat că se petrecuse ceva între ei. Dar când femeia a rămas singură cu agenții, după ce acești au observat geamul spart de la locuință, femeia a decis să spună totul. 

Ea le-a vorbit despre ani de violență suferită, despre agresiuni: într-un episod el a apucat-o de păr, trăgând-o câțiva metri după ce a împins-o cu forța la pământ. a ajuns la spital cu răni grave la nivelul scalpului. Femeia nu a depus atunci plângere împotriva soțului ei, care, auzind apelul, i-a luat telefonul și a continuat să o amenințe, astfel încât femeia a decis să nu-l raporteze și violența a continuat și, după cum le-a spus agenților, a trăit într-o „stare continuă de supunere psihologică și economică”, potrivit La Repubblica.

De mai multe ori, femeia și-a găsit un loc de muncă, dar soțul ei a intervenit, astfel încât femeia să fie dată afară. Îi lua telefonul și o forța să fie casnică fără a-i permite să muncească, deoarece, potrivit lui, femeia rebuia să aibă grijă doar de casă. Duminică, după ce bărbatul a început să o atace iar, femeia s-a închis în casă cu fetița. Mai întâi s-a prefăcut că acceptă și pleacă, apoi s-a întors și s-a urcat pe țeava de scurgere pluvială și a intrat în casă, spărgând geamul, după care a bătut-o pe soția sa în fața copilului.
 
Bărbatul a fost scos din casă și dus în arest pentru cercetări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel