Italia. Româncă, bătută cu bestialitate de soțul său timp de mai multe luni. Aseară, n-a mai rezistat și a chemat poliția

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, fiind acuzat că și-a bătut cu bestialitate soția de mai multe ori. Ultimul scandal a fost limita femeii, care a depus plângere.  

Polițiștii din Alexandria au arestat un cetățean român, fiind acuzat de infracțiunile de maltratare familială și vătămare corporală gravă. Oamenii legii au fost chemați să intervină la o dispută conjugală.

Când au ajunși la fața locului, agenții au găsit pe stradă o femeie care prezenta o umflătură mare sub ochiul stâng și câteva zgârieturi pe față.

De câteva luni, românca trăia un adevărat coșmar

 

După ce au ascultat-o, polițiștii au intrat în casa indicată de femeie și au găsit totul devastat și câteva pete de sânge pe podea. În interiorul casei, soțul femeii era tolănit complet dezbrăcat pe canapea, în stare vizibilă de ebrietate. 

La vederea ofițerilor, bărbatul a devenit agresiv și a început să-i amenințe. În ciuda rezistenței depuse, polițiștii au reușit să-l rețină.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală faptul că, de câteva luni, în fiecare weekend bărbatul obișnuia să consume substanțe alcoolice în exces și să devină agresiv față de soția sa. Deși femeia a fost nevoită să fugă de acasă de mai multe ori de acasă, ea nu a solicitat niciodată intervenția forțelor de poliție.

Totuși, acest ultim episod de furie i-a pus capac, iar românca a depus plângere, relatează telecitynews24.it

Românul a fost arestat, iar acum va trebui să răspundă în fața unui judecător pentru faptele sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel