Italia. Patru români, AMENDAȚI cu 400 de euro pentru ca au circulat noaptea: "Veneam de la poker"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Patru români au fost amendați cu 400 de euro fiecare, după ce au fost prinși de poliție circulând noaptea prin localitatea Pavia.  

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Pavia (regiunea Lombardia). Patru tineri de naționalitate română, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au fost amendați cu suma de 400 de euro fiecare după ce au fost surprinși circulând în timpul nopții. Opriți de agenți, cei patru români au recunoscu senin că știu că încălcat restricțiile anti-COVID însă au fost la niște prieteni pentru a juca poker.

În jurul orei 03.00 dimineața, carabinierii au observat un autoturism Citroen C5 circulând pe strada Adda din Pavia. Având în vedere că în regiunea Lombardia, între orele 23:00 și 5:00 sunt interzise deplasările fără un motiv întemeiat, polițiștii au oprit autoturismul pentru un control.

Cei patru români veneau de la o partidă de poker

 

În fața carabinierilor, cei patru români au declarat că se întorceau spre casă după ce au fost la niște prieteni să joace poker. Cum acest motiv nu se regăsește pe lista celor pentru care se fac excepții de la restricțiile de circulație impuse de pandemia de COVID-19, oamenii legii i-au amendat pe aceștia cu suma de 400 de euro fiecare.

romani amendati italia poker

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel