Italia. Româncă, bătută crunt de soţ, în faţa copilului de doar 4 ani. A avut curaj şi l-a denunţat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Coșmarul unei românce care locuieşte în oraşul italian Meste s-a încheiat, după ce luni în şir a fost bătută şi supusă umilinţelor de soţul român.

Soțul ei a primit interdicția de a se apropia de ea şi de casa în care au locuit împreună cu copilul de doar patru ani. Judecătorul din Veneția a dat această măsura pe baza dovezilor prezentat de carabinierii din Mestre.

Ancheta a pornit de la strigătul de ajutoru al unei tinere de 33 de ani, speriată de lunile de tortură la care a fost supă de soţul ei, de origine română. Din cauza pandemiei, bărbatul care lucra la muncitor la o fabrică, a fost  nevoit să stea mai multe luni acasă. În aceste luni a exagerat cu alcoolul, fapt ce l-a făcut violent cu familia sa, transmite ilgazzettino.it.

În momentul, când a revenit la muncă, soţia şi-a făcut curaj și a solicita ajutorul oamenilor legii. A fost dusă la un centu dedicat femeilor și minorilor victime ale violenței domestice. Aici, românca a povestit ororile prin care a trecut: de la umilinţă la bătăi crunte în faţa fetiței lor de 4 ani.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel